Go to top of the page

Βιστωνίδα Κοπτερού – Α.Ο.Φαναρίου 3-0

Ήττα στον πρώτο αγώνα της χρονιάς

Τρία γρήγορα γκολ έκριναν το παιχνίδι

Η ομάδα μας μπήκε με το… αριστερό στο νέο έτος, όπως το συνηθίζει άλλωστε! Ήττα με 3-0 στην έδρα του πρωτοπόρου και πολύ δυνατού Κοπτερού, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσουμε και σημαντικές απουσίες! Ένα 3-0 που ταυτόχρονα καταφέρνει να πει την αλήθεια, όμως δεν αντικατοπτρίζει ότι έγινε στο παιχνίδι.

Μόλις στο 1ο λεπτό η ομάδα μας δέχθηκε γκολ, όταν από κόρνερ και αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει, ήρθε ο παίκτης του Κοπτερού να πιάσει το σουτ μέσα από την περιοχή και να γράψει το 1-0 με το καλημέρα. Θα πίστευε κανείς ότι αυτή η εξέλιξη θα ήταν αρνητική ως προς την απόδοση των παικτών μας, αλλά όχι. Δεν απογοητεύτηκαν, έβαλαν την μπάλα κάτω και πήραν μέτρα στο γήπεδο, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Δεν είχαμε κάποια σημαντική φάση πέρα από κάποια σουτ, όμως αυτό που τόνισε ο προπονητής μας (ότι η επίθεση των γηπεδούχων πετάει φωτιές) ήταν τελικά καθοριστικό στην εξέλιξη του παιχνιδιού: Σε δύο σχεδόν πανομοιότυπες φάσεις, και ενώ η ομάδα ήταν ψηλά επιτιθέμενη, βγήκε μπαλιά από την άμυνα του Κοπτερού στην πλάτη των αμυντικών του Φαναρίου, και έτσι απλά ήρθε το 3-0, με 3 τελικές των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μας ισορρόπησαν τα πράγματα, κυκλοφόρησαν πολλές φορές ωραία την μπάλα, και θα έπρεπε να έχουν πετύχει κάποιο τέρμα μιας και βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά η απροσεξία στην τελική προσπάθεια δεν μας το επέτρεψε.

3-0 λοιπόν, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν εκ προοιμίου δύσκολο, με την ομάδα όμως να δείχνει χαρακτήρα και να προσπαθεί να κερδίσει έστω τις εντυπώσεις. Χωρίς απαραίτητα να τα καταφέρνει!

Φωτογραφίες (1)


Thumbnail Image
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments