Πανδαισία μουσικής, με μαγευτικό φόντο

Σε μια πανέμορφη παραλία στην άκρη μιας μικρής χερσονήσου, στο Φανάρι Ροδόπης με το γραφικό του λιμανάκι, γεννήθηκε ένα μουσικό Φεστιβάλ το οποίο συνδυάζει φιλόξενους και έξω καρδιά ανθρώπους, θάλασσα και αγαπημένες μουσικές! Ένα τριήμερο αφιερωμένο στη μαγεία της μουσικής και στην ομορφιά του Φαναρίου! Το Φεστιβάλ άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το 2016, γνωρίζοντας αμέσως ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό της ευρύτερης περιοχής, και συνεχίστηκε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία την επόμενη χρονιά, με αποτέλεσμα να γίνει θεσμός για την περιοχή.

Φέτος

Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ Φαναρίου 2018 ακόμη... Αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται καθώς θα γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε να επισκέπτεστε συχνά για να μάθετε τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, καθώς και λεπτομέρειες, πληροφορίες, χάρτες, και φυσικά συνδέσμους για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Φεστιβάλ.

Προηγούμενα χρόνια

Διαλέξτε χρονολογία για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για τα Φεστιβάλ προηγούμενων ετών. Διαλέξτε χρονολογία